Hua Hin
Oriental Spa
 
Hua Hin
Oriental Spa

behandelingen

Voetmassage

De voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage. Het is een zachte en zeer ontspannende massage die gebaseerd is op de voetreflexologie. Het heeft een positief effect op stress en vermoeidheid.

 

Oliemassage

De oliemassage is vooral ontspannend. Daarnaast heeft het een preventief effect op lichamelijke klachten, doordat het de spieren helpt ontspannen en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert. Dit stimuleert de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

 

Thaise massage

De traditionele Thaise massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden de energiebanen in het lichaam gestimuleerd. Deze vorm van massage heeft een positieve invloed op onder andere chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

 

Drukpuntmassage:

Kleine punten in ons lichaam kunnen voor een hoop pijn en ongemak zorgen. Gericht deze plekken masseren kan effectiever zijn dan een reeks ontspannende wrijftechnieken. Bij drukpuntmassage concentreert de behandeling zich op specifieke punten in ons lichaam.

In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen (meridianen), die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Met de duimen, de handpalmen en de elleboog  drukt de masseur meerdere keren diep door op het ‘pijnpunt’. Dit punt wordt letterlijk gezien als een knelpunt – een plek waar de energie niet vrijuit kan stromen. Een drukpuntbehandeling is niet alleen gericht op het wegnemen van pijn en stremming. De massage moet ook een goede doorstroming in de organen bewerkstelligen en daarmee de gezondheid bevorderen. Vanzelfsprekend is leven in goede gezondheid zonder pijn goed voor ons welbevinden.

 

Voor een uitgebreide lijst van al onze behandelingen kunt u terecht bij de prijslijst.

 

Waarom een massage?